Nasz sklep posiada certyfikat nr PL-EKO-07-18907 wydany przez jednostkę certyfikującą AGOBIOTEST. Oznacza to, że jesteśmy pod stałym nadzorem sprawdzającym, czy produkty, które sprzedajemy spełniają wszystkie wymagania określone w rozporządzeniach Unii Europejskiej dotyczących rolnictwa ekologicznego.

 

SZANOWNI PAŃSTWO

Aktualnie zamówienia zbieramy do PONIEDZIAŁKU 16 GRUDNIA DO GODZ. 24.00. 

Paczki do klientów z Warszawy i najbliższych jej okolic  dostarczamy w czwartek 19 grudnia, paczki do klientów z pozostałych miast dostarczamy w piątek 20 grudnia

Zamówienia na produkty świąteczne z Warszawy i okolic objęte naszym dowozem dostarczymy 23 grudnia.

 

 

Dodatkowy numer telefonu 535 427 623

 

NAJBLIŻSZA DOSTAWA 19 grudnia (Czwartek)

Chleb słonecznikowy bezglutenowy ekologiczny


Chleb słonecznikowy bezglutenowy ekologiczny
Cena: 19,50 zł
- +
500g
produkt dostępny

(Kraj pochodzenia: Niemcy)

SKŁADNIKI

woda, skrobia kukurydziana* (30%), naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryzowa*, woda), ziarna słonecznika* (6%), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* (3%), olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski płesznika*, białko grochowe, błonnik jabłkowy*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, ksantan, przyprawy*

*certyfikowany składnik ekologiczny

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Po rozpakowaniu włożyc do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.

 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 871/207

Tłuszcz: 5,8 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g

Węglowodany: 31,4 g

w tym cukry: 1,3 g

Błonnik: 6,6 g

Białko: 4,1 g

Sól: 1,02 g

 

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja
Bez dodatku: glutenu

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.