ZAMÓWIENIA NA KOLEJNĄ DOSTAWĘ PRZYJMUJEMY DO PONIEDZIAŁKU DO GODZINY 21:00. 

 

NAJBLIŻSZA DOSTAWA 14 grudnia (Czwartek)

Pasta Miso Barley (na bazie jęczmienia) ekologiczne


Pasta Miso Barley (na bazie jęczmienia) ekologiczne
Cena: 28,00 zł
38,00
- +
345g
produkt dostępny
PROMOCJA!

(Kraj pochodzenia: Japonia)

SKŁADNIKI
jęczmień*(47%), soja*(24%), woda, sól morska (11,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji jęczmienia - minimum 6 miesięcy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna - 658 kJ (158 kcal)
Białko - 12 g
Węglowodany - 15,9 g
w tym cukier: 14,2 g
Tłuszcz - 5,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g
Błonnik - 5,3 g
Sód - 4,6 g


Produkt certyfikowany Produkt certyfikowany