Nasz sklep posiada certyfikat nr PL-EKO-07-18907 wydany przez jednostkę certyfikującą AGOBIOTEST. Oznacza to, że jesteśmy pod stałym nadzorem sprawdzającym, czy produkty, które sprzedajemy spełniają wszystkie wymagania określone w rozporządzeniach Unii Europejskiej dotyczących rolnictwa ekologicznego.

 

SZANOWNI PAŃSTWO

Aktualnie zamówienia zbieramy do PONIEDZIAŁKU 16 GRUDNIA DO GODZ. 24.00. 

Paczki do klientów z Warszawy i najbliższych jej okolic  dostarczamy w czwartek 19 grudnia, paczki do klientów z pozostałych miast dostarczamy w piątek 20 grudnia

Zamówienia na produkty świąteczne z Warszawy i okolic objęte naszym dowozem dostarczymy 23 grudnia.

 

 

Dodatkowy numer telefonu 535 427 623

 

NAJBLIŻSZA DOSTAWA 19 grudnia (Czwartek)

MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO


MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
Cena: 9,50 zł
- +
250g
produkt dostępny

(Kraj pochodzenia: Włochy)

 

 

 

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.