MĄKA PSZENNA BIO- typ 0, idealna na ciasto do pizzy
- PROMOCJE
- Oliwa z oliwek-nowość
- Nowości
- Kuchnie Świata
- Owoce
- Warzywa
- Sałaty, kwiaty jadalne, zioła
- Przyprawy, sól
- Pieczywo, ciasta, dodatki do pieczenia
- Wegańskie
- Bezglutenowe
- Produkty sypkie
- Foods by Ann
- Oleje, oliwy,sosy
- Napoje, kawa, herbata
- Nabiał
- Słodycze, przekąski, orzechy
- Suplementy diety
- Spiżarnia Manufaktury Cieleśnica
- Przetwory,miody,syropy
- Dania gotowe
- Kosmetyki i środki czystości
- Kobiety
- Dla dzieci
- Polecane dla sportowców
(Kraj pochodzenia: Włochy)
SKŁADNIKI
mąka pszenna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Typ 0 jest charakterystyczny dla mąki z Włoch. To mąka pszenna bardzo drobno mielona, prawie na pył, śnieżnobiała, pozyskiwana z samego środka ziarna. Jest idealna do pizzy, bardzo bogata w gluten, w związku z tym bardzo elastyczna, można uzyskać z niej bardzo cienkie, delikatne ciasto.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1426 kJ /341 kcal
Tłuszcz: 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten oraz soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWAĆ
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.